Wie

Louise Ross en Hanneke Kempers


Wij zijn Louise Ross en Hanneke Kempers en wij laten je ervaren welk gedrag je kunt inzetten om weer prettiger te werken en om relaxter naar huis te gaan.

We zijn doorgewinterde coaches. Hanneke richt zich op personal coaching, Louise werkt het liefst met ondernemers. Ooit hebben we samen in hetzelfde studentenhuis gewoond. Jarenlang hebben we uiteenlopende dingen gedaan en nu bundelen we onze krachten in BureauFDH. Met onze opgeteld ruim 60 jaar werkervaring weten we inmiddels wel waar Abraham de mosterd haalt. Hebben we verstand gekregen van lekker werken. Voice Dialogue heeft daar een belangrijke rol in gespeeld. In onze workshops delen we graag met je hoe jij het plezier in (de omgang met) je werk ook serieus kunt vergroten. En dan hebben we het nog niet eens over de benefits voor je persoonlijke leven.Samen

Samen organiseren Hanneke en Louise workshops over thema’s zoals omgaan met werkdruk, leiderschap, ‘gedoe’ op het werk, een overspannen organisatie enz. In overleg spitsen we de workshop toe op de situatie binnen jouw organisatie. Er kunnen maximaal 15 mensen aan de workshops deelnemen. Neem contact met ons op om je workshop te bespreken.